You are currently viewing NYTT FRA SARONS ROSE

NYTT FRA SARONS ROSE


Kjære trofaste venner av Maran Ata Bladet:

I dag takker jeg Gud for alle vennene som Han har satt ved vår side opp igjennom alle år helt fra den ringe begynnelse i 1955. Da Sally først startet opp lå hovedvekten på venner fra USA og Puerto Rico. Men da Sally besøkte Maran Ata menigheten i Oslo ca. 1966, ble en ny dør åpnet for vår virksomhet. Ved Guds ledelse knyttet brødre og søstrer vennskapsbånd med Sarons Rose. Vennskapet holdt til Herren tok dem hjem, den ene etter den andre. Så kom nye venner til. DU, kjære venn, som leser dette, er kanskje en av dem.

I dag er våre støttepartnere veldig redusert, til mer eller mindre ti prosent av det den opprinnelig flokken. Derfor er alle som støtter oss økonomisk og ber for oss, så betydelige for arbeidet at jeg ikke finner ord. BARE HERREN KAN GI DEG DEN LØNN DU FORTJENER. Det vet jeg han vil gjøre. Når vi åpner vår lille hånd, åpner Han sin store Farshånd slik at vårt beger flyter over.

Bare for noen uker siden hadde vi den årlige inspeksjonen fra helsedepartementet. Denne gangen var inspektøren ny for oss. Hun fortalte at enda flere skoler hadde stengt fordi økonomien gjorde det umulig å fortsette. Dette gjaldt til og med skoler som hadde vært i drift i over 20 år. Hun lurte derfor på hvordan vi klarte de store utfordringene. Dette ga meg en ny anledning til å fortelle at GUD VAR VÅR HJELPER, og det gjennom venner som bodde så langt borte som i Norges land. Ja, hun ble overveldet, både over vår tillit til Gud, og over alle vennene som vi aldri hadde møtt personlig, og som allikevel ofret til misjonens sak.

Undervisningen på skolen fortsetter fremdeles på avstand, men det ser ut som om vi kan begynne å gi direkte undervisning i mars måned i alle fall for en del av elevene. Jeg kan si at vi virkelig har kastet oss ut i fornyelser som bare Herren kunne gi oss mot til å foreta. Vi begynte med kjøkkenet. Der har vi nå en flott rustfri stålvask i tre avdelinger som helse departementet forlanger. Den 40 år gamle (og gode) oppvaskmaskinen er fjernet. En ny maskin på leasing bli i tilfelle satt inn i framtiden. Vår kommersielle kjøleskap og fryser er reparert og i full stand.

I pc-klasserommet har vi et nytt pc-bord og en ny bokhylle. Noen kan kanskje tenke at det jeg nevner nå er småting, men ingenting er smått når vi lever i tro på Guds hjelp. Da er hver eneste lille forbedring (og hver eneste krone med) et guddommelig mirakel. La meg ikke glemme det enorme metall taket som nå er på plass.

Det som jeg spesielt vil presentere for deg i dette brevet er vårt behov av nye stoler og bord til spisesalen. De som nå brukes er egentlig foldbare plastikk bord for utevirksomhet. De er vanskelige å holde rene. Vår drøm er derfor å gå til innkjøp av ordentlige stoler og bord, beregnet for en skole. Om vi ikke klarer innkjøp av begge deler, som er ønsket, kan vi begynne med stolene.


Her er bilde av drømme-stolen vår. Vi trenger 44 slike stoler. Vil du hjelpe oss? Hver krone som kommer inn skal gå til dette formålet.


Hvem vet, kanskje det blir nok til 12 bord som trenges også. Vi ber til Gud om et mirakel, og vi gleder oss til å beundre en fornyet spisesal til Guds ære. Gud velsigne dere alle.

La oss huske hverandre i bønn! I Salme 115, vers 11 og 12 står det så herlig: «Dere som frykter Herren, STOL PÅ HERREN! Han er hjelp og skjold for dem. Herren kommer oss i hu og velsigner oss. Han velsigner Israels hus, Han velsigner Arons Hus.» Dette legger JEG til: «Han velsigner DITT hus!» Amen! Dette er et faktum!

Gavekonto til Sarons Rose er 0530 09 15991. Gud elsker en glad giver!

En takknemlig hilsen

fra Karin og Carlos og alle på Sarons Rose.